Nova vest
Vaterpolo

Ponedeljak, 24.06.2019.

08:55

"Svaka utakmica sa Hrvatskom je luda na svoj način"

Vaterpolista Srbije Stefan Mitrović, posle pobede u finalu Svetske lige i plasmana na OI, rekao je da je publika pomogla da srpski tim preokrene meč.

Izvor: SV

Autor: SV

Pedja Milosavljevic / STARSPORT

"Svaka utakmica sa Hrvatskom je luda na svoj način. Ova je definitivno bila bitna za nas jer smo igrali pred domaćom publikom i zato što smo se borili za prvu priliku da izborimo olimpijsku vizu. Uspeli smo u tome", rekao je Mitrović novinarima posle meča na bazenu Tašmajdan.

Srbija je slavila sa 12:11, a u samom finišu golom kapitena Filipa Filipovića sa peterca, došla je do zlatne medalje i vize za OI u Tokiju sledeće godine.

"Ušli smo u meč dosta stegnuto, sa dosta grešaka, ali pokazali smo po ko zna koji put zašto smo ekipa kakva jesmo. Branili smo i odbranili tutulu u Svetskoj ligi, uspeli smo da napravimo preokret pokazali smo da to možemo. Hvala momcima što su mi ukazali poverenje i što su ovde sa mnom i hvala publici što nas je bodrila, zaista smo osetili tu energiju u bazenu", rekao je Mitrović i dodao:

"Važno je da smo došli do pobede. Očekuje nas Svetsko prvenstvo tako da sada treba da se odmorimo što bolje možemo i da za koji dan ponovo uskočimo u bazen, a verujte nije lako", zaključio je Mitrović.

Turnir na Tašmajdanu održan je uz podršku grada Beograda i UNIQA- zvaničnog osiguranja vaterpolo tima Srbije.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

1 Komentari

Podeli:

Vaterpolo

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve