Nova vest
Vaterpolo

Sreda, 19.06.2019.

19:38

Marijan: Igraće se, nadamo se da će se vreme stabilizovati

Generalni sekretar Vaterpolo saveza Srbije Nemanja Marijan rekao je da bi svi mečevi drugog dana završnog turnira Svetske lige u Beogradu trebalo da se igraju.

Izvor: SN

Autor: SN

Marijan: Igraće se, nadamo se da će se vreme stabilizovati
Foto: Pedja Milosavljevic / STARSPORT

Marijan je takođe napomenuo i da neće biti prebacivanja programa s otvorenog na zatvoreni bazen Sportskog centra Tašmajdan.

"Sada kako stvari stoje, igraće se poslednja dva meča ovog takmičarskog dana. Verujemo da će se vreme poromeniti. Vidite da je nestabilno i teško je bilo šta prognozirati, ali trebalo bi da se igraju", rekao je Marijan novinarima na Tašmajdanu.

Sinoćni meč prvog kola izmedju Srbije i Australije, kao i današnji izmedju Madjarske i Španije bili su prekinuti zbog jake kiše i grmljavine, ali su posle pauza nastavljeni.

"U dogovoru sa čelnicima FINA–e došli smo do zaključka da ne bi trebalo da prelazimo na zatvoreni bazen, jer bismo izgubili mnogo vremena. Ukoliko dodje do vremenskih nepogoda, čekaćemo da se prolepša kao što to rade na Rolan Garosu ili Vimbldonu", rekao je Marijan.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

0 Komentari

Podeli:

Vaterpolo

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve