Nova vest
Vaterpolo

Utorak, 31.07.2018.

17:14

Sukno pobedio bolest: Najbolji vaterpolista sveta ponovo u bazenu

Sandro Sukno, proslavljeni hrvatski vaterpolista, uskoro će se vratiti profesionalnom bavljenju, potvrdio je selektor Hrvatske Ivica Tucak.

Izvor: PT

Autor: PT

Sukno pobedio bolest: Najbolji vaterpolista sveta ponovo u bazenu
Starsportphoto

Selektor 'Barakuda' svečano je primljen u Šibeniku od strane predstavnika vlasti zbog bronze na nedavno završenom Evropskom prvenstvu u Barseloni.

''Sandro je bio na pregledima u Zadru i svi nalazi su dobri. Danas ću se i sastati s njim u Šibeniku da porazgovaramo o njegovom zdravstvenom stanju, ali čini se da je s njim sve u redu'', rekao je Tucak za "Šibenik.in".

Sukno, koji ima 27 godina, imao je operaciju srca zbog čega je morao da se povuče iz vaterpola, a neki su mislili da se nikada više neće vratiti profesionalnom bavljenju.

U ovoj situaciju veoma nečovečno pokazao se njegov tadašnji klub Pro Reko, koji je zbog bolesti raskinuo ugovor s najboljim vaterpolistom sveta za prošlu godinu.

Sukno se prema rečima Tucka oporavio i prema pisanju hrvatskih medija mogao bi da se nađe u reprezentaciji već sledeće godine na Svetskom prvenstvu u Južnoj Koreji.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

85 Komentari

Podeli:

Vaterpolo

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve