Nova vest
Vaterpolo

Utorak, 31.07.2018.

16:15

Mandić: Nema odmora, sad po zlato na FINA kupu

Srpski vaterpolista Dušan Mandić izjavio je da je osećaj posle osvajanja četvrte uzastopne titule šampiona Evrope fantastičan.

Izvor: PT

Autor: PT

Mandić: Nema odmora, sad po zlato na FINA kupu
Foto: Starsport

"Želimo isto ovo i na OI u Tokiju, ali Ranđelovića, Jakšića, Rašovića, Vica i mene očekuje još jedno takmičenje ovog leta, a to je FINA kup. Kreću nam pripreme od 13. avgusta, tako da nam je to sledeći zadatak da pokušamo i da tu odbranimo titulu", rekao je Mandić Tanjugu posle svečanog dočeka ispred Skupštine Beograda.

Prema njegovim rečima, ekipa su u polufinalu protiv Hrvatske "fizički istrošila", pa je zato finale sa Špancima bilo teško i neizvesno.

"I jedna i druga utakmica su stvarno bile izuzetno teške. Mislim da smo se protiv Hrvata dosta istrošili fizički i zbog toga je finale bilo kako je bilo. Međutim stvarno moram da čestitam još jednom ekipi Španije, koja je pružila izuzetan otpor", istakao je Mandić.

Vaterpolisti Srbije četvrtu uzastopnu titule šampiona Evrope osvojili su pobedom u finalu protiv Španije 12:10 posle peteraca.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

8 Komentari

Podeli:

Vaterpolo

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve