Nova vest
Vaterpolo

Utorak, 12.06.2018.

11:43

'Delfini' počeli pripreme za Evropsko prvenstvo

U ponedeljak su u Košutnjaku počele pripreme muške i ženske vaterpolo reprezentacije Srbije.

Izvor: B92

Autor:B92

'Delfini' počeli pripreme za Evropsko prvenstvo
Starsportphoto

Srpski vaterpolisti i vaterpolistkinje od 14. do 28. jula učestvovaće na Evropskom prvenstvu u Barseloni, a selektori, Dejan Savić i Dejan Jovović, okupili su svoje selekcije na bazenu Zavoda za sport i medicinu sporta u Beogradu.

Savić je ranije odredio spisak igrača koji će do 14. juna trenirati u Beogradu, a deo igrača će potom nastaviti pripreme u Kranju, gde će im se pridružiti reprezentativci koji su učestvovali na fajnal-ejtu Lige šampiona u Đeno

Na spisku za rad u Beogradu su: Dimitrije Rističević, Petar Tomić, Đorđe Vučinić, Nikola Radonjić, Marko Janković, Nikola Lukić, Đorđe Lazić (Partizan), Lazar Dobožanov, Veljko Tankosić, Ognjen Stojanović, Mateja Asanović, Nebojša Toholj (Crvena zvezda), Radoslav Filipović (Vojvodina), Petar Velkić (Šabac), Nemanja Vico (Trst), Sava Ranđelović, Nemanja Ubović (OSC), Stefan Mitrović, Nikola Jakšić (Ferencvaroš), Gojko Pijetlović (Oradea), Duško Pijetlović, Gavril Subotić (Dinamo), Radomir Drašović (Sport Menadžment).

U Košutnjaku su u ponedeljak trenirali i reprezentativci SAD, koje predvodi Dejan Udovičić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

3 Komentari

Podeli:

Vaterpolo

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve