Nova vest
Vaterpolo

Četvrtak, 08.03.2018.

18:51

"Plasman vaterpolistkinja na EP plod dobrog rada"

Plasman ženske vaterpolo reprezentacije Srbije na Evropsko prventvo u Barseloni, prvi u istoriji ne računajući organizaciju turnira, plod je velikog rada.

Izvor: B92

Autor:B92

Foto: Ivica Veselinov/Vaterpolo savez Srbije

Ovo je izjavio je predsednik Saveza Srbije Milorad Krivokapić.

"Bio je ovo dobar rad u protekle četiri godine, selektor Bajković je posle Evropskog prvenstva u Beogradu napravio smenu generacija i rezultati su tu. Moramo devojkama da obezbedimo sve uslove za rad, da prvenstvo u Barseloni dočekaju spremne. Finansije su uvek problem, ali siguran sam da ćemo imati podršku i konkretnu pomoć u ovoj situaciji", rekao je Krivokapić na konferenciji za medije u prostorijama VSS u Beogradu.

On je na velikom uspehu čestitao ekipi na čelu sa selektorom Vladimirom Bajkovićem i trenerom Dejan Jovovićem, kao i članu stručnog saveta zaduženom za ženski vaterpolo Slavku Gaku i predsednici Odbora za rodnu ravopravnost Zorani Mihajlović koja, kako je naveo, uvek znala da pomogne i ponudi podršku.

Trener Dejan Jovović kaže da je naredni cilj plasman na prvenstvo sveta i Olimpijske igre.

"Ovo je uspeh devojaka koje su prošle program priprema, odradile posao sa Ukrajinom u dve utakmice. Zahvalnost savezu na pomoći, na radu u ove četiri godine, dočekali smo da zahvaljujući svojim kvalitetom obezbedimo učešće na Evropskom prvenstvu. Ne želimo da stanemo na ovome, već da pokušamo odemo na Svetsko prventvo, a ko zna i na Olimpijske igre".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

2 Komentari

Podeli:

Vaterpolo

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve