Nova vest
Vaterpolo

Nedelja, 17.12.2017.

11:29

"Iznenadila nas je ovolika razlika protiv Zvezde"

Vaterpolisti Partizana od 20.30 igraju finale Kupa Srbije protiv Šapva.-

Izvor: B92

Autor:B92

VSS/Ivica Veselinov

Crno-beli su oduševili pobedom u derbiju.

"Nismo očekivali ovoliku razliku (protiv Zvezde), nije realan odnos snaga. Presudio je igrač manje. To što smo favoriti u finalu nas ne zavarava jer znamo koliko mogu. Prošle godine su nas u namučili u Šapcu", kaže Stefan Ćirić, trener Partizana.

Kapiten Dimitrije Rističević je uneo sigurnost ekipi.

"Čestitke svima. Odigrali smo najbolje u ovoj sezoni. Samo ovakvim pristupom možemo do cilja. Ispraznili smo se dosta fizički i više emotivno. Ne smemo da poletimo".

Iz Šapca poručuju da ne pomišljaju na predaju.

"Biće nam mnogo lakše jer nemamo šta da izgubimo. Pružićemo najjači mogući otpor. Tražićemo svoju šansu, pa ukoliko se ona ukaže moraćemo da je iskoristimo" kaže Mirsad Zajmović, trener Šapčana.

Mihajlo Repanović, jedan od najzapaženijih u redovima Šapčana protiv Naisa kaže:

"Svesni smo da protiv Partizana moramo da odigramo mnogo bolje . Beograđani su u prednosti .Borićemo se do kraja, pa šta bude. Možda se i ukaže prilika".

Pre toga u 18 igraće Crvena zvezda i Palilula u ženskom finalu. Zvezda bez Nađe Novaković, Palilula kompletna. Zvezda hoće nastavak dominacije, Palilula prvi trofej. Ove sezone 1:1 u pobedama.

"Biće dobra utakmica, snage su izjednačene. naš adut je sjajna atmosfera i ogroman motiv", kaže kapiten Palilule Kristina Miladinović.

Ninja Josifović iz Zvezde dodaje:

"Mlade ekipe, biće dobra utakmica. Odlično se poznajemo. Jedva čekamo susret, bodrimo se međusobno i uz malo sreće očekujem pobedu".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

3 Komentari

Podeli:

Vaterpolo

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve