Nova vest
Vaterpolo

Utorak, 28.11.2017.

13:45

Partizanovci napadaju Partizan na Banjici

Vaterpolisti Partizana dočekuju u sredu moskovski Dinamo protiv traže iznenađenje i prvi trijumf ove sezone u Ligi šampiona.

Izvor: B92, Tanjug

Autor:B92, Tanjug

Partizanovci napadaju Partizan na Banjici
Foto: StarSport

U centru pažnje biće povratak na Banjicu Duška Pijetlovića, Nikole Rađena i Gavrila Subotića.

Trener crno-belih Stefan Ćirić ulogu favorita prepušta iskusnijem Dinamu koji ima polovičan skor 1-1, dok je Partizan izgubio od OSC-a i Juga.

"Dinamo je novajlija u ovom formatu Lige šampiona, ali ima visoke ambicije i jak tim. Doveli su nekoliko odličnih igrača koji su sa uspehom bili članovi Partizana poput Pijetlovića, Rađena i Gavrila Subotića, a imaju i ruske reprezentativce Lisinova i Lazareva", rekao je Ćirić.

On smatra da je pravi model igre da njegovi izabranici ponove prethodni meč na svom bazenu u Ligi šampiona, protiv OSC-a kada su tri četvrtine bili u egalu.

"Klub iz Moskve je kandidat za mesto na Fajnal-ejtu, zaslužuje veliki respekt. Sa druge strane, mi nismo imali dobro prethodni meč protiv Mornara u Regionalnoj ligi, ali znam da možemo da odigramo čak i boljeg nego protiv OSC-a u Ligi šampiona. Mađari su bili favoriti, ali nismo lako izgubili i pokazali smo da je to pravi model ove sezone", dodao je trener Partizana.

Njegov kolega iz Dinama Marat Zakirov iskazao je poštovanje prema Partizanu.

"Igramo protiv najvećeg srpskog kluba, prave škole koja je osvojila zlato na Olimpijskim igrama. Spremni smo za težak i napet meč, pokušaćemo da se rehabilitujemo posle poraza od Olimpijakosa", kaže Zakirov.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

3 Komentari

Podeli:

Vaterpolo

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve