Nova vest
Vaterpolo

Četvrtak, 27.07.2017.

23:49

Savić: Shvatam da ne znam pravila ove igre...

Dejan Savić čestitao je Hrvatskoj zasluženu pobedu u polufinalu Svetskog prvenstva, ali i ironično prokomentarisao da 'iz dana u dan shvata da ne zna pravila".

Izvor:

Autor:

Savić: Shvatam da ne znam pravila ove igre...
FOTO: VSS/UNIQA

"Čestitam Hrvatskoj na zasluženoj pobedi. Mogu da kažem da su ušli fizički jako u utakmicu, pokazali spremnost. Sa druge strane, mi nismo mogli da se branimo sa igračem manje i neverovatno je kako iz godine u godinu i iz dana u dan shvatam da ne znam pravila ove igre", rekao je Savić, a prenosi Mondo.

'Delfini' su doživeli prvi poraz od 'Barakuda' posle sedam godina, što znači da se akutelni osvajači svega posle deset vezanih velikih turnira neće boriti za zlato.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

122 Komentari

Podeli:

Vaterpolo

Vidi sve
Vaterpolo

"Nije laka situacija" VIDEO

Vaterpolisti Novog Beograda igraće u petak od 19.45 na bazenu Sportskog centra "11. april" protiv Jadrana meč prvog kola Grupe A druge faze Lige šampiona.

Tanjug

9:00

11 d

U fokusu

Vidi sve
Tenis

Miracolo

Za sve one koji nisu pratili protekle noći okršaj Novaka Đokovića i Luke Nardija u Kalifornijskoj pustinji desilo se – čudo!

Zoran Kecman

12:35

6 d