Nova vest
Vaterpolo

Utorak, 23.05.2017.

12:37

Italijani žele vaterpolistu Partizana

Dobre partije vaterpolista Partizana nisu prošle neprimetno, pa su evropski klubovi već počeli da se raspituju za 'crno-bele'.

Izvor: ĐN

Autor: ĐN

Italijani žele vaterpolistu Partizana
Foto: StarSport

U većini zemalja šampioni su poznati, pa će posle finalnog turnira Lige šampiona, koji se igra od 25. do 27. maja, početi više da se priča i o transferima igrača.

Poznato je da su srpski klubovi u lošoj poziciji, te da su igrači prvenstveno okrenuti stranim klubovima. Italijanski portal wpdworld.com preneo je zanimljivu informaciju, da je trećeplasirani klub u Italiji, Sport Menadžment, zainteresovan za mladog reprezentativca Srbije i vaterpolistu Partizana, Radomira Drašovića.

Drašović, koji je 2014. godine iz Singidunuma stigao u Zvezdu, a potom 2015. potpisao za Partizan, debitovao je za seniorsku reprezentaciju sa 18 godina. Ove sezone je bio jedan od važnijih igrača Partizana, pa je tako u Regionalnoj ligi postigao 35 golova.

Izvesno je da će crno-bele napustiti i sada već standardni reprezentativac i kapiten kluba sa Banjice, Nikola Jakšić, koji je na izlaznim vratima bio i prošle godine, kada je za njega navodno bio zainteresovan aktuelni šampion Evrope, hrvatski Jug.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

3 Komentari

Podeli:

Vaterpolo

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve