Nova vest
Vaterpolo

Sreda, 17.05.2017.

12:17

Savićeva dva spiska za različite pripreme

Selektor vaterpolo reprezentacije Dejan Savić odredio je dva spiska igrača za različite događaje.

Izvor: ĐN

Autor: ĐN

Savićeva dva spiska za različite pripreme
Photo by Matthias Hangst/Getty Images

Savić je odredio jedan spisak pripreme rad sa Pro Rekom, a drugi za početak priprema za nastup na Svetskom prventsvu u Budimpešti i finalnom turniru Svetske lige u Ruzi.

Jedna grupa igrača radiće sa najboljim timom sveta Pro Rekom u Beogradu 23. i 24. maja, a druga, od 5. do 9. juna, sastaće se na početku priprema za ovogodišnje Svetsko prventsvo u Budimpešti i finalni turnir Svetske lige u predgrađu Moskve, takmičenja na kojem "delfini" brane trofej.

Savić za treninge sa Pro Rekom računa na: Dimitrija Rističevića, Lazara Dobožanova, Gojka Pijetlovića, Nikolu Jakšića, Radomira Drašovića, Viktora Rašovića, Ognjena Stojanovića, Gavrila Subotića, Dušana Vasića, Dragoljuba Rogača, Nemanju Vica, Nebojšu Toholja, Đorđa Lazića, Filipa Radojevića i Stefana Mitrovića.

Na početku priprema za natupe na dva velika takmičenja biće: Dimitrije Rističević, Lazar Dobožanov, Gojko Pijetlović, Nikola Jakšić, Radomir Drašović, Viktor Rašović, Ognjen Stojanović, Gavril Subotić, Dušan Vasić, Dušan Mandić, Nemanja Vico, Nebojša Toholj, Đorđe Lazić, Filip Radojević, Stefan Mitrović, Branislav Mitrović, Sava Ranđelović, Milan Aleksić, Andrija Prlainović, Miloš Ćuk, Filip Filipović, Duško Pijetlović.

Selektor Dejan Savić izjavio je da je rad sa Pro Rekom deo starog dogovora i vraćanje za rad u Đenovi tokom aprila, kao i da na spisku za jun nema Strahinje Rašovića zbog povrede i da se čekaju rezultati terapija.

"Dolaze nam i Australijanci i ulazimo u pravi ritam. Prvo za Ruzu gde će treninzi biti u prvom planu, a zatim i za Svetsko prvenstvo u Budimpešti. Ne treba zaboraviti ni Univerzijadu u Tajpeju gde će igrati mlađi igrači", rekao je Savić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

1 Komentari

Podeli:

Vaterpolo

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve