Nova vest
Vaterpolo

Četvrtak, 20.04.2017.

23:45

Turska klinika brine o srpskim vaterpolistima

Vaterpolo savez Srbije (VSS) potpisao se četvorogodišnji ugovor o saradnji sa klinikom Ačibadem, koja će voditi brigu o srpskim vaterpolistima.

Izvor: B92

Autor:B92

Turska klinika brine o srpskim vaterpolistima
Foto: VSS promo

Generalni sekretar VSS Nemanja Marijan iskazao je zadovoljstvo što će jedna uspešna klinika voditi računa o reprezentativcima Srbije.

"Veoma nam je drago što će jedna tako uspešna kompanija za pružanje zdravstvene zaštite voditi računa o našim reprezentativcima. Dobro je poznato da klinika Ačibadem obezbedjuje detaljnu dijagnostiku i da poseduje najsavremeniju tehnologiju i vrhunsku infrastrukturu što je od izuzetnog značaja kada je profesionalni sport u pitanju. Uspostavljanje ove saradnje obezbedili smo još jedan od preduslova da vaterpolo reprezentacija Srbije i u budućnosti ostvaruje vrhunske rezultate", rekao je Marijan.

Klinika Ačibadem poznata je po tome što mnogo ulaže u sport o čemu svedoči podatak da podržava oko 50 sportskih klubova i organizacija širom sveta.

"Ponosni smo što ćemo u ovom novom olimpijskom ciklusu biti partneri sa tako uspešnom sportskom organizacijom ;kao što je Vaterpolo savez Srbije i pružiti podršku aktuelnim olimpijskim, svetskim i evropskim šampionima. Sve naše resurse i logističku podršku stavićemo u službu vaterpolo reprezentacije kako bi vaterpolisti Srbije i u budućnosti beležili vrhunske rezultate i osvajali medalje. Uveren sam da će na obostrano zadovoljstvo ovo biti veoma uspešna saradnja", rekao je dirketor sektora za sportska sponzorstva klinike Ačibadem Ilk Čagri.

Srbija je aktuelni šampion Svetske lige, Evrope, sveta i Olimpijskih igara.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

3 Komentari

Podeli:

Vaterpolo

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve