Nova vest
Vaterpolo

Petak, 24.02.2017.

13:53

Skandal: Umesto crnogorske, zastava Albanije FOTO

Ceremoniju žreba za Svetsko prvenstvo u vaterpolu obeležio je skandal prilikom grafičkog prikaza grupa jer je pored imena Crne Gore stavljena zastava Albanije.

Izvor: ĐN

Autor: ĐN

Skandal: Umesto crnogorske, zastava Albanije FOTO
Foto: YouTube screenshot

Svetsko prvenstvo biće održano od 14. do 30. jula u Budimpešti, a titulu sa šampionata u Rusiji brane naši 'Delfini'.

Čelnici turnira napravili su veliku grešku, kada su umesto crnogorske, stavili zastavu Albanije pored imena reprezentacije.

Crnogorci će u grupi igrati sa Brazilom, Kazahstanom i Kanadom.

"Nakon žreba organizatori manifestacije su uputili veliko izvinjenje zbog greške koja se desila priikom izvlačenja kuglice sa imenom reprezentacije Crne Gore", prenose crnogorski mediji.

Reprezentacija Srbije igraće u grupi C na Svetskom prevenstvu u Mađarskoj sa selekcijama Španije, Grčke i Južne Afrike, odlučeno je žrebom u Budimpešti.

Ekipa Dejana Savića će u slučaju poraza igrati sa nekom od reprezentacija iz grupe D, koju čine Sjedinjene Američke Države, Japan, Hrvatska i Rusija.

Francuska, Italija, Australija i domaćin Mađarska nalaze se u grupi B.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

229 Komentari

Podeli:

Vaterpolo

Vidi sve
Vaterpolo

"Nije laka situacija" VIDEO

Vaterpolisti Novog Beograda igraće u petak od 19.45 na bazenu Sportskog centra "11. april" protiv Jadrana meč prvog kola Grupe A druge faze Lige šampiona.

Tanjug

9:00

11 d

U fokusu

Vidi sve
Tenis

Miracolo

Za sve one koji nisu pratili protekle noći okršaj Novaka Đokovića i Luke Nardija u Kalifornijskoj pustinji desilo se – čudo!

Zoran Kecman

12:35

6 d