Nova vest
Vaterpolo

Utorak, 21.02.2017.

22:54

Milenković: Krunisali rad sa Pro Rekom

Trener vaterpolista Partizana Zoran Milenković istakao je pobedu nad Jadranom kao krunu dvonedeljnog rada sa Pro Rekom.

Izvor: B92

Autor:B92

Milenković: Krunisali rad sa Pro Rekom
Foto: StarSport

Crno-beli su osim dva meča u Ligi šampiona imali i nekoliko sparing treninga sa italijanskim velikanom, a u utorak su nadigrali Splićane 9:7 posle preokreta.

"Čestitam svim momcima, kao i stručnom štabu, na zalaganju i rezultatu. Predstoje nam četiri utakmice u naredne dve nedelje, dve protiv Juga, u Ligi šampiona i Regionalnoj ligi, zatim protiv Primorja na banjici i na kraju Jadrana u Herceg Novom. Osnovni cilj u tim mečevima je da popravimo formu i odigramo onako kako zaista možemo", rekao je Milenković.

Partizan je gubio 4:2 posle prvog poluvremena na Banjici, ali je razbio goste u trećem periodu sa 5:1 i tako overio pobedu.

"Dve nedelje normalnog i kvalitetnog rada smo krunisali dobrom igrom protiv Pro Reka u Đenovi u subotu. Ali, znao sam da usled velikog pražnjenja u toj utakmici mlada ekipa Partizana može da ima problem da nekoliko dana kasnije ponovi dobru igru. Zbog zamora i pristupa meču koji nije bio na nivou Partizana, prvo poluvreme smo završili u rezultatskom minusu. Međutim, na vreme smo uspeli da se vratimo u svoj ritam, pa u trećoj četvrtini dođemo iz rezultatskog zaostatka od dva gola, do prednosti 7:4 i da privedemo meč kraju i sačuvamo pobedu", dodao je trener Partizana.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

3 Komentari

Podeli:

Vaterpolo

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve