Nova vest
Vaterpolo

Subota, 17.12.2016.

12:39

Veliko interesovanje za oproštaj Gocica i Nikića

Oproštajni meč Živka Gocića i Slobodana Nikića od reprezentacije u kome će Srbija igrati protiv Tima sveta izazvao je veliko interesovanje.

Izvor: ĐN

Autor: ĐN

Veliko interesovanje za oproštaj Gocica i Nikića
Foto: YouTube screenshot

Za ovaj vaterpolo spektakl koji će se održati 23. decembra u 18 sati na Tašmajdanu vlada veliko interesovanje, a za samo par dana prodato je preko 700 ulaznica.

Karte se mogu kupiti na svim prodajnim mestima Evntima po ceni od 300 dinara, a odlukom rukovodstva Vaterpolo saveza Srbije sav prihod od prodaje ulaznica ide u humanitarne svrhe i biće usmeren za pomoć petogodišnjem Andreju Petroviću koji boluje od cerebralne paralize.

"Nema sumnje da će tribine bazena na Tašu biti pune i da će Živko Gocić i Slobodan Nikić imati veličanstven oproštaj od nacionalnog tima kome su za 14 godina podarili ukupno 55 medalja i osvojili sve što se moglo osvojiti", sa ponosom kaže predsednik Vaterpolo saveza Srbije Milorad Krivokapić i dodaje:

"Moram da naglasim da besplatnih karata nema, sve ulaznice se plaćaju iz prostog razloga jer sav prihod od prodaje ide u humanitarne svrhe. Želimo da sakupimo što više novca za pomoć malom Andreju Petroviću pa će i Vaterpolo savez Srbije za svoje goste platiti ulaznice. Takođe, kada su čuli da će prihod od ulaznica ići u humanitarne svrhe i Gocić i Nikić su insistirali da za svoje prijatelje i zvanice oni kupe karte, kao i ostali reprezentativci. U bazenu ćemo imati najveće zvezde svetskog vaterpola, cena ulaznice od 300 dinara je sasvim pristupačna, a s obzirom da tribine Taša mogu da prime 2.000 posetilaca siguran sam da će se tražiti karta više", rekao je Krivokapić.

Prvi čovek srpske kuće vaterpola istakao je da sve strukture Saveza vredno rade na organizaciji ovog događaja i da sve ide po planu:

"Manifestacija pod nazivom Dani vaterpolo šampiona za nas ima veliku simboliku i značaj. Utakmici između Srbije i Tima sveta dan ranije će prethoditi i novogodišnji koktel kojim ćemo obeležiti više nego uspešnu 2016. godinu koja je na izmaku", zaključio je Krivokapić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

9 Komentari

Podeli:

Vaterpolo

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve