Nova vest
Vaterpolo

Subota, 10.12.2016.

20:08

Ćuk srušio "svoj" Partizan u poslednjem minutu

Vaterpolisti Partizana izgubili su na Banjici od mađarskog Egera 9:8 (2:3, 3:2, 3:2, 1:1) u utakmici drugog kola Grupe B Lige šampiona.

Izvor: ĐN

Autor: ĐN

Ćuk srušio
Starsport

Partizanu je ovo drugi poraz u najelitnijem takmičenju, dok je Eger upisao prvi trijumf.

Najefikasniji u ekipi Partizana bio je Ognjen Stojanović sa četiri gola, Nikola Jakšić je postigao dva, a Marko Janković i Radomir Drašović po jedan. U redovima Egera Miloš Ćuk i Norbert Hošnjanski su postigli po dva gola.

’Crno-beli’ su uz dva gola Jakšića i jednim pogotkom Stojanovića vodili sa 3:2 posle prve četvrtine, ali je Eger naredne dve rešio u svoju korist.

U uzbudljivoj završnici Stojanović je minut i po pre kraja meča doneo izjendačenje Partizanu, ali je 30 sekundi Ćuk doveo Eger u vođstvo. Jakšić je do kraja utakmica dva puta pokušavao, ali nije uspeo da pogodi gol gostiju.

’Crno-beli’ u narednom kolu gostuje Hanoveru 21. decembra, dok Eger dočekuje Pro Reko.

U organizaciji Altruističke mreže "Šampioni srca" Matematičke gimnazije iz Beograda utakmici su prisustvovala i osmorica dečaka iz Avganistana i Pakistana, štićenika Zavoda za vaspitanje dece i omladine iz Beograda, koji su kao u Srbiju stigli sami.

Pre utakmice oni su bili gosti direktora vaterpolo kluba Mirka Bradajića i posetili trofejnu sobu u kojoj se čuvaju sva odličja koja je Partizan osvojio tokom šest decenija.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

4 Komentari

Podeli:

Vaterpolo

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve