Nova vest
Vaterpolo

Subota, 30.07.2016.

23:54

Banjica: Međunarodni turnir u vaterpolu za klince

U Beogradu, na bazenu SC „Banjica“, od 1. do 6. avgusta biće održan Internacionalni turnir za vaterpoliste rođene 2001. godine i mlađe.

Izvor: ĐN

Autor: ĐN

Banjica: Međunarodni turnir u vaterpolu za klince
Foto: Getty images

Pored domaće selekcije učestvuje još 12 reprezentacija: Rumunija, Italija, Bugarska, Gruzija, Nemačka, Mađarska, Hrvatska, Crna Gora, Slovačka, Australija, Saudijska Arabija i Malta.

Savezni trener Nenad Vasilovski odredio je igrače koji će igrati na turniru i na spisku su: Mišović (Crvena zvezda), Slavković (Partizan), Eraković (Šabac), Bojović (Radnički),Mihailović (Crvena zvezda), Rončević (Vojvodina), Ćetković (Zemun), Radović (Crvena zvezda), Branković (Partizan), Milojević (Crvena zvezda), Stanojević (Radnički), Kovačević (Zemun), Mitrović (Partizan), Marić (Vojvodina) i Bućan (Partizan). U stručnom štabu su još teneri: Mijalkovski, Božić, Filipović i Stanković.

Ekipe su podeljene u dve grupe. Srbija je u grupi „A“ sa Rumunijom, Italijom, Bugarskom, Gruzijom, Nemačkom i Mađarskom, a u grupi „B“ su Hrvatska, Crna Gora, Slovačka, Australija, Saudijska Aarabija, Malta.

Raspored Srbije

Prvo kolo (1. avgust): Srbija – Rumunija (20:10č)
Drugo kolo (2. avgust): Italija – Srbija (18:40č)
Treće kolo (3. avgust): Srbija – Bugarska (18:40č)
Četvrto kolo (4. avgust): Gruzija – Srbija (11:10č)
Peto kolo (4. avgust): Srbija – Nemačka (20:10č)
Šesto kolo (5. avgust): Mađarska – Srbija (18:40č)

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

1 Komentari

Podeli:

Vaterpolo

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve