Nova vest
Vaterpolo

Subota, 30.04.2016.

20:33

Vujasinović: Delimično sam zadovoljan

Trener Partizana Vladimir Vujasinović rekao je da su njegovi igrači u meču protiv Pro Reka delimično ispunili zadatke.

Izvor:

Autor:

Vujasinović: Delimično sam zadovoljan
StarSport

"Od momaka sam tražio da se bore od početka do kraja, u čemu su i delimično uspeli. Protiv daleko iskusnije, fizički jače ekipe nismo mogli mnogo više. Ovaj meč nam je koristio da na pravi načen udjemo u takmičarski ritam pred polufinale plej-ofa i prvi meč sa Radničkim u sredu", rekao je Vujasinović.

Vaterpolisti Partizana izgubili su u Beogradu od italijanskog Pro Reka sa ubedljivih 18:7 u devetom kolu Grupe B lige Lige šampiona.

Vaterpolista italijanske ekipe Duško Pijetlović rekao je da je razlika u kvalitetu dve ekipe manja nego što to rezultat pokazuje.

"Igrači Partizana su sa previše respekta ušli u meč sa Pro Rekom. Očekivao sam jači otpor. Medjutim, mi smo odigrali na najvišem mogućem nivou, jer bliži nam se kraj sezone, ulazimo u najbolju formu, a s druge strane Partizan nije pružio sve što može. Žao mi je što nisu uspeli da pruže maksimum", rekao je Pijetlović.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

2 Komentari

Podeli:

Vaterpolo

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve