Nova vest
Vaterpolo

Utorak, 19.04.2016.

14:26

Vaterpolistkinje Zvezde bez konkurencije

Vaterpolistkinje Crvene zvezde, aktuelne šampionke Srbije, završile su regularni deo domaćeg prvenstva bez poraza, uz gol razliku 187:53.

Izvor: ĐN

Autor: ĐN

Vaterpolistkinje Zvezde bez konkurencije

Zvezda je nanizala 10 sigurnih pobeda i veliki je favorit za osvajanje titule.

Još uvek se ne zna protiv koje ekipe će se crveno-bele dame boriti u polufinalu plej-ofa, ali će i to biti poznato posle duela između Novog Beograda i Sente, koji se igra u utorak. U drugom polufinalu sastaju se Vračar i Novi Beograd 011.

Trenutno je Taš 2000 na četvrtoj poziciji sa devet bodova, dok je Senta na petom mestu sa sedam bodova i utakmicom manje. Senćankama je potrebna pobeda na Novom Beogradu da bi se plasirale u plej-of. Vračar i Novi Beograd 011 još ranije su se plasirali u plej-of pošto su na drugoj i trećoj poziciji sa 20, odnosno 11 bodova.

U 10. kolu Crvena zvezda je sa samo jednom izmenom pobedila Taš 2000 sa ubedljivih 19:5. Jovana Pantović je bila najefikasnija sa pet golova, dok je Jovana Dujović dodala četiri.

Vojvodina je poražena u Novom Sadu od Vračara rezultatom 11:7, a domaće devojke su tako izgubile šanse za plasman u polufinale. Beograđanke su ključnu prednost napravile u trećoj četvrini, koju su dobile rezultatom 4:0. Jelena Markov je bila najraspoloženija sa četiri gola, dok je kod Vojvodine prednjačila Jelena Vuković sa tri.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

3 Komentari

Podeli:

Vaterpolo

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve