Nova vest
Vaterpolo

Sreda, 10.02.2016.

20:16

Vujasinović: Zadovoljan sam, bili smo ravnopravni

Trener Partizana Vladimir Vujasinović rekao je da je zadovoljan kako se njegova ekipa pokazala u porazu od hrvatskog Juga u Ligi šampiona.

Izvor: JT

Autor: JT

Vujasinović: Zadovoljan sam, bili smo ravnopravni
Starsportphoto

‘Crno-beli’ su na Banjici poraženi od Juga sa 10:6 u šestom kolu grupe B.

“Mislim da smo dobro odigrali, zadovoljan sam sa svim što smo pokazali. Na početku nismo iskoristili neke šanse i možda bi bilo drugačije da smo ih realizovali. Borili smo se do kraja i mislim da smo bili ravnopravni”, rekao je Vujasinović.

Zadovoljan sam, ovo sam i tražio od igrača, bilo je najbitnije da pokažemo borbenost u ovoj utakmici”, naveo je Vujasinović.

Najbolji strelac ‘crno-belih’ sa dva gola Gavril Subotić rekao je da je Jug opravdao ulogu favorita.

Jug je bio favorit pred ovu utakmicu, što je apsolutno opravdao. Sigurno je da je Jug jedan od favorita za trofej u Ligi šampiona. Dobro smo im parirali tokom većeg dela utakmice i zadovoljan sam zbog toga, iako je bilo padova u igri na kojima tek treba da radimo kako se to ne bi događalo”, rekao je Subotić.

Subotić je naglasio da su iza njegove ekipe dve naporne nedelje.

Prethodne dve nedelje su bile izuzetno naporne jer smo imali šest utakmica i možda je to jedan od razloga zašto smo pali u finišu, nismo izdržali taj jak i naporan tempo”, dodao je Subotić.

Trener Juga Vjekoslav Kobešćak čestitao je protivniku i svojoj ekipi na veoma dobroj utakmici.

Naravno da sam zadovoljan što smo pobedili. Partizan je pokazao da je mnogo bolji nego što je bio pre sedam dana u Dubrovniku, ali i inače je tako na Banjici. Utakmica nije bila nimalo lagana, nisam zadovoljan svim aspektima naše igre. U nekim trenucima smo možda bili neprofesionalni, ali to ću raspraviti sa svojim igračima”, rekao je trener hrvatskog kluba.

Kobešćak je poželeo Partizanu uspeh u nastavku Lige šampiona.

Partizan je povratkom Gavrila Subotića posle povrede dobio na kvalitetu i pokazao da u ovoj grupi Lige šampiona nije tu samo da bi učestvovao, već da bi izborio plasman na završni turnir u Budimpešti. Želim im sreću u nastavku Lige šampiona, kao i u Jadranskoj ligi”, naglasio je Kobešćak.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

0 Komentari

Podeli:

Vaterpolo

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve