Nova vest
Vaterpolo

Ponedeljak, 08.02.2016.

17:15

Vujasinović: Da pariramo Jugu do kraja

Trener Partizana Vladmiri Vujasinović izjavio je da se ekipa nalazi u žestokom ritmu, ali da je cilj da do kraja meča parira favorizovanom Jugu u Ligi šampiona.

Izvor: B92, Tanjug

Autor:B92, Tanjug

Default images

"Odigraćemo šest utakmica u 12 dana sa vrlo kvalitetnim protivnicima, a sve su nam vrlo bitne. Takav ritam iziskuje veliki kako psihički i fizički napor. Momci su do sada fizički sve dobro podneli, ali na mentalnom planu smo imali padove. Nadam se da ćemo protiv Juga da izbegnemo padove i da se pokažemo u dobrom svetlu", rekao je Vujasinović.

Trener crno-belih rekao je da će crno-beli tražiti svoju šansu i bar do kraja odigrao ravnopravno sa sjajnim Dubrovčanima. Vaterpolista Gavril Subotić oporavio se od povrede i sa mnogo motiva dočekuje duel sa Jugom.

"Očekuje nas meč sa jednim od kandidata za osvajanje Lige šampiona, ali podsetio bih da smo sa Jugom, na početku sezone u Regionalnoj ligi, na Banjici, odigrali ravnopravan meč i na kraju izgubili 8:6. Imaju mnogo vrhunskih igrača, ali verujem da uz podršku navijača možemo s njima da se borimo do kraja", zaključio je Subotić.

Na pitanje novinara, a vezano za mišljenje prema Regionalnoj ligi posle isključenja Crvene zvezde, iz Partizana su odogovorili da će slediti stavove Vaterpolo saveza Srbije.

Utakmica 6. kola Lige šampiona izmedju Partizana i Juga igra se u sredu od 18 sati na Banjici.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

3 Komentari

Podeli:

Vaterpolo

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve