Nova vest
Vaterpolo

Subota, 23.01.2016.

23:30

Nikić i Pijetlović: Ovo je za pamćenje

Vaterpolista Srbije Slobodan Nikić rekao je posle finalnog meča "da je nestvarno igrati utakmicu pred 16.000 ljudi u svojoj zemlji".

Izvor: B92, Tanjug

Autor:B92, Tanjug

Nikić i Pijetlović: Ovo je za pamćenje
Starsport

Srbija je u finalu u Kombank areni posle preokreta odbranila titulu prvaka Evrope savladavši Crnu Goru sa 10:8.

"Mogu da budem srećan i ponosan. Niko nikada nije bio predstavljen kao ovoliki favorit. Potrudićemo se da i u Riju budemo najbolji", kazao je Nikić.

"Bili smo stisnuti, pre svega zbog prevelikog pritiska i toga da je već organizovan doček ispred Skupštine. Mislili smo: 'neće valjda da nas izmalerišu time'. Pokazali smo da smo najbolja ekipa na turniru".

Duško Pjetlović je izjavio da je atmisfera bila nevidjena, za pamćenje, i da bi voleo da na svakom takmjčenju bude ovakva.

"Bilo je predivno, ne znam kako mogu da opišem taj osećaj pred svojom publikom. U jednom trenhtku sam pomislio da gubimo meč, ali ne znam kako je to moglo da se dogodi na našem bazenu. Jednom se doživlja u karijeri ovo", zaključio je Pijetlović.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

0 Komentari

Podeli:

Vaterpolo

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve