Nova vest
Vaterpolo

Subota, 23.01.2016.

19:47

Ranđelović: Izvanredna utakmica

Vaterpolista Srbije Sava Ranđelović rekao je za B92 da je njegova ekipa odigrala izvanrednu utakmicu u finalu Evropskog prvenstva.

Izvor: MN

Autor: MN

Ranđelović: Izvanredna utakmica
Starsport

Srbija je pobedila Crnu Goru u finalu sa 10:8, pred 16.000 gledalaca u Beogradskoj areni.

„Delfini“ su osvojili treće uzastopno zlato na kontinentalnim takmičenjima.

„Jako teška utakmica, tek na kraju smo uspeli da prelomimo i stvorimo dva i više gola prednosti. Kasnije smo to održali. Hvala ovoj divnoj publici koja je došla da nas bodri, kao i crnogorskoj. Čestitam našim momcima, ali i protivniku. Bila je ovo izvanredna utakmica, veliki spektakl.“

Srbija nije dobro otvorila meč, ali je brzo uspela da izjednači, da bi preokrenula tek u poslednjoj četvrtini. Ranđelović kaže da je dogovor pre početka meča, da će ekipa biti jedinstvena do kraja, bez obzira kako se utakmica bude odvijala.

„Dogovorili smo se da kako god da krene, bez obzira da li gubili 5:0, ili vodili, da igramo do kraja zajedno, to smo ispoštovali i mislim da je to bio ključ uspeha.“

Srpski vaterpolista smatra da, ako ovako nastavi, nacionalni tim ima šansu da osvoji zlato na Olimpijskim igrama ovog leta.

„Ovo je neverovatan osećaj, ne bih znao kako da opišem. Ostaje da se vratimo svojim klubovima, a zatim da se što bolje spremimo za Olimpijske igre. Do sada smo pokazali da smo jedna izvanredna ekipa, ako ovako nastavimo, mislim da ćemo uspetio da osvojimo zlato i na tom takmičenju, iako je još rano pričati o tome“, rekao je Ranđelović.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

1 Komentari

Podeli:

Vaterpolo

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve