Nova vest
Vaterpolo

Nedelja, 09.08.2015.

22:04

Mali: Beograd ponosan na dočeke

Gradonačelnik Beograda Siniša Mali podsetio je da će prestonica Srbije već u januaru 2016. biti domaćin Evropskog prvenstva u tom sportu.

Izvor: ĐN

Autor: ĐN

Default images
Starsportphoto

Mali je prilikom dočeka zlatnih vaterpolista ispred Skupštine Srbije ponovio da će EP biti igrano u ’Kombank areni’.

"Ovo je godina neverovatnih uspeha u srpskom sportu i Beograd je ponosan što je nekoliko puta organizovao velelepne dočeke za šampione. Vaterpolisti su još jednom potvrdili da se u Srbiji igra najbolji vaterpolo na svetu. Nadamo se da će nam zlato stići i sledeće godine sa Olimpijskih igara u Rio de Žaneiru", izjavio je Mali, a prenosi gradska služba za informisanje.

Mali je dodao da će Beograd biti odličan domaćin Evropskog prvenstva u vaterpolu, kao i da se sa ovog takmičenja takodje očekuje zlatna medalja.

Kapiten državnog tima Srbije Živko Gocić u ime reprezentacije zahvalio je prisutnima na spektakularnom dočeku i istako da mu je puno srce zbog radosti koju vaterpolisti donose naciji.

Najbolje srpske vaterpoliste, osvajače svetskog zlata, pored gradonačelnika Beograda Siniše Malog dočekali su predsednik Narodne skupštine Republike Srbije Maja Gojković, ministar omladine i sporta Vanja Udovičić, kao i gradski sekretar za sport i omladinu Slavko Gak.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

1 Komentari

Podeli:

Vaterpolo

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve