Nova vest
Vaterpolo

Subota, 08.08.2015.

23:41

Gocić kroz suze: Čast što sam kapiten ovim momcima

Kapiten vaterpolista Živko Gocić rekao je da mu je najveća čast u životu što je bio kapiten u ekipi koja je osvojila titulu svetskog šampiona.

Izvor: SV

Autor: SV

Default images
foto: Getty Images

"U poslednjih par meseci definitivno je tako (da Srbija pobeđuje). Po ko zna koji put kažem da mi je najveća čast u životu što sam kapiten ovim momcima", rekao je Gocić za RTS sa zlatnom medaljom oko vrata.

Tada su ga saigrači koji su bili pored prekinuli skandiranjem "uzmi, Žile, svetsku titulu" i "jedan je Žile kapiten", nakon čega se Gocić odmaknuo od kamere i šakom prekrio oči.

Posle toga se sabrao i kratko rekao: "Pored toga što su veliki ljudi, oni su i ogromni šampioni. Ja sam najsrećniji što sam njihov kapiten".

Andrija Prlainović je proglašen za zvanično najboljeg igrača Svetskog prvenstva u Kazanju.

"Nebitno je to sve. Večeras smo svedoci istorije. Niko nikad nije osvojio Svetsko prvenstvo na ovakav način. Biti deo ovog tima je privilegija. Čast je biti samo deo ovog tima, a ono što smo mi uradili u poslednje dve godine će se prepričavati godinama", rekao je Prlainović.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

14 Komentari

Podeli:

Vaterpolo

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve