Nova vest
Vaterpolo

Subota, 28.02.2015.

22:50

Triglav: Poraz Partizana od Jadrana

Vaterpolisti Partizana poraženi su od Jadrana sa 11:9 na gostovanju u okviru četvrtog kola Lige za prvaka u regionalnoj Triglav ligi.

Izvor: JT

Autor: JT

Default images

’Crno-beli’ su bolje krenuli u Herceg Novom dobili su prvi period sa 4:1, ali je usledio odgovor domaćeg tima u narednom, koji je završen rezultatom 4:4.

U drugom poluvremenu, Jadran je bio bolji i na kraju je upisao četvrtu pobedu koja mu se boduje u Ligi prvaka.

U timu Partizana Jakšić je upisao tri pogotka, dva su postigli Gogov i Mandić, dok su Gilen i Tanasković dodali po jedan. Kod Jadrana, najbolji je bio Pješivač sa tri gola.

Partizan sada drži pretposlednje, sedmo mesto na tabeli sa sedam bodova, a iza njega je samo Crvena zvezda, koja u nedelju dočekuje Mladost.

Na čelu Lige za prvaka je Primorje sa 28 bodova, ispred Juga, koji ima 25, i Radničkog sa 15. Kragujevčani su ranije tokom dana igrali nerešeno sa Jugom.

U jedinom preostalom meču odigranom u subotu, Primorje je na gostovanju pobedilo Mornar sa 11:6.

U ligi za plasman i opstanak, Vojvodina je pobedila Budvu sa 10:6 i sada je na trećem mestu sa 17 bodova, koliko ima i njen subotnji rival. Ispred su POŠK sa 20 bodova i Jadran iz Splita sa 19.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

3 Komentari

Podeli:

Vaterpolo

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve