Nova vest
Vaterpolo

Utorak, 27.01.2015.

14:48

Stevanović: Pobeda za 'fajnal siks'

Trener vaterpolista Radničkog iz Kragujevca Uroš Stevanović rekao je da njegovu ekipu protiv Breše u sredu očekuje možda i odlučujući meč u Ligi šampiona.

Izvor: NL

Autor: NL

Default images
http://vkradnicki.com

Srpski stručnjak je istakao da se nada da će njegov tim u tom meču biti kompletan.

"Ova utakmica je možda i presudna za dalji tok u Ligi šampiona. Ekipa koja pobedi, imaće veće šanse za 'fajnal siks'. Breša je izgubila kod kuće od Egera i sigurno će protiv nas pokušati da se iskupi. Nadam se da ćemo se kompletirati zabeležiti pobedu", rekao je Uroš Stevanović.

Vaterpolisti Randičkog iz Kragujevca u četvrtom kolu Lige šampiona, u sredu od 20.30 sati, gostuju italijanskoj Breši, a pobednik tog duela ostaje u trci za plasman na završni turnir.

Radnički zauzima četvrtu poziciju na tabeli Grupe A sa tri boda, dok italijanska ekipa ima jedan bod manje.

Radnički i Breša su se sastali u istoj fazi takmičenja i prošle sezone, a Kragujevčani su oba puta bili uspešniji, u Breši je bilo 9:8, a na plivalištu "Park" 12:8.

Vaterpolista Radničkog Nikola Dedović je istakao da je Breša kvalitetan tim i da su posebno dobri na domaćem terenu.

"Breša je jako ozbiljan tim, uostalom, pobedila je Pro Reko u domaćem šampionatu. Znamo da jako dobro igraju na svom terenu, dosta dugo su zajedno i odlično se poznaju. Po sezoni menjaju tek jednog-dva igrača. Očekujem veoma tešku utakmicu", rekao je vaterpolista Radničkog Nikola Dedović.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

1 Komentari

Podeli:

Vaterpolo

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve