Nova vest
Vaterpolo

Sreda, 26.11.2014.

11:20

Odložen duel Partizana i Galate

Vaterpolo utakmica između Partizana i Galatasaraja u okviru Lige šampiona odložena je iz bezbednosnih razloga, saopštili su ’crno-beli’ u saopštenju.

Izvor: JT

Autor: JT

Default images

Partizan je objavio da je od nadležnih institudija tražio mišljenje o odigravanju utakmice i da je dobio odgovor Ministarstva unutrašnjih poslova u kojem se predlaže da se ona odloži.

Beogradski klub je takođe naveo da je o svemu obaveštena Evropska plivačka federacija (LEN), od koje se očekuju dalje informacije vezane za novi mogući termin odigravanja utakmice.

Utakmica je trebalo da bude odigrana u subotu.

Od Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srbije primili smo dopis u kojem nas obaveštavaju da, imajući u vidu aktuelnu bezbednosnu situaciju, predlažu da se navedena utakmica odloži dok se ne steknu bezbednosni uslovi za odigravanje iste“, stoji u saopštenju Partizana.

Prethodno je turski klub odložio put za Beograd, pošto je trebalo da sparinguje sa vaterpolistima Crvene zvezde pre duela sa Partizanom.

Navijač Crvene zvezde Marko Ivković ubijen je prošlog petka u Istanbulu pre košarkaške utakmice između Galatasaraja i Crvene zvezde u Evroligi.

Posle te tragedije usledila je oštra reakcija javnosti, a pristalice Galatasaraja iznele su niz pretnji ne samo navijačima Zvezde, već i Partizana.

Prošle subote je, takođe iz bezbednosnih razloga, otkazana utakmica između Voždovca i Novog Pazara.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

19 Komentari

Podeli:

Vaterpolo

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve