Nova vest
Vaterpolo

Sreda, 29.10.2014.

21:05

LŠ: Pobeda Radničkog, poraz Zvezde

Vaterpolisti Radničkog pobedili su Oradeu u prvom meču trećeg kola kvalifikacija za Ligu šampiona, dok je Crvena zvezda poražena od Primorja.

Izvor: JT

Autor: JT

Default images

Kragujevčani su na svom terenu protiv rumunskog kluba slavili sa 13:8 protiv rumunskog kluba i stekli bitnu prednost pred revanš koji se igra 12. novembra.

Najbolji u timu Radničkog bio je Vuksanović sa tri gola, Dedović je dodao dva, dok su se još osmorica igrača vicešampiona Srbije upisali u strelce.

Ukupni pobednik dvomeča između Radničkog i Oradee igraće u grupi A Lige šampiona sa Barselonetom, Brešom, Olimpijakosom, Egerom i boljim iz dvomeča između Pro Reka i zagrebačke Mladosti.

Za razliku od Radničkog, Zvezda je poražena sa 14:11 od riječkog kluba. Najefikasniji u Crvenoj zvezdi bio je Dimitrije Obradović sa četiri gola, dva je postigao Strahinja Rašović, dok se kod gostiju istakao Kozmin Radu sa pet pogodaka.

Pobednik dvomeča između Crvene zvezde i Primorja igraće u B grupi Lige šampiona sa Partizanom, Jugom, Špandauom i boljim iz duela OSC Budimpešte i Solnoka.

Revanš meč između Primorja i Zvezde igra se takođe 12. novembra.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

4 Komentari

Podeli:

Vaterpolo

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve