Nova vest
Vaterpolo

Sreda, 29.10.2014.

20:45

LŠ: Poraz Zvezde od Primorja

Vaterpolisti Crvene zvezde izgubili su na svom terenu od riječkog Primorja sa 14:11 u prvom meču trećeg kruga kvalifikacija za Ligu šampiona.

Izvor: JT

Autor: JT

Default images

Mladi tim ‘crveno-belih’ u većem delu utakmice ravnopravno se nosio sa hrvatskom ekipom, koja je ove sezone najavila borbu za titulu prvaka Evrope.

Najefikasniji u Crvenoj zvezdi bio je Dimitrije Obradović sa četiri gola, dva je postigao Strahinja Rašović, dok se kod gostiju istakao Kozmin Radu sa pet pogodaka.

U prvoj četvrtini igralo se gol za gol, ‘crveno-beli’ dva puta su sustizali vođstvo gostiju, ali i propustili nekoliko prilika da preokrenu rezultat.

Riječani su početkom druge deonice stekli tri gola prednosti preko Garsije, Radua i Šetke, ali je Zvezda na odmor otišla sa minus jedan posle sjajne role Strahinje Rašovića.

Izabranici trenera Dejana Savića u nastavku meča su ponovo bili prinuđeni da jure tri gola minusa, ali su Rašović i Dimitrije Obradović sa dva pogotka održavali egal.

Iskusniji tim Primorja je u poslednjoj četvrtini sa tri brza gola preko Sukna, Antonija Petrovića i Radua stekao prednost uoči revanša u Rijeci, koji je na programu 12. novembra.

Pobednik dvomeča između Crvene zvezde i Primorja igraće u B grupi Lige šampiona sa Partizanom, Jugom, Špandauom i boljim iz duela OSC Budimpešte i Solnoka.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

22 Komentari

Podeli:

Vaterpolo

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve