Nova vest
Vaterpolo

Ponedeljak, 29.09.2014.

14:12

LŠ: Zvezda opet na Pro Reko!

Vaterpolisti Crvene zvezde opet nisu imali sreće, drugu godinu u nizu u kvalifikacijama za Ligu šampiona na putu im je Pro Reko.

Izvor: AK

Autor: AK

Default images

Italijanski gigant, sedmostruki šampion kontinenta je prošle sezone zaustavio crveno-bele na putu ka elitnom takmičenju.

Ovaj put će rivali biti u grupi A drugog kola kvalifikacija, uz ruski Spartak i nemački Hanover. S druge strane, Radnički će kao i u prvoj rundi igrati sa italijanskim Posilipom, te Solnokom iz Mađarske i Istanbulom iz Turske.

U treći krug kvalifikacija plasiraće se po dva najbolja tima iz svake grupe, dok će trećeplasirani ići u kvalifikacije za Kup Evrope.

Kvalifikacioni turnir drugog kola će biti odigrani od 17-19. oktobra. Zvezdina grupa će igrati u Hanoveru, dok je Radnički domaćin u Kragujevcu.

Srbija će u LŠ imati sigurno jednog predstavnika, Partizan je jedan od osam klubova koji su dobili direktnu pozivnicu za učešće u takmiičenju.

LŠ, 2. kolo kvalifikacija (17-19. oktobar):

Grupa A (Hanover):
Pro Reko (Italija)
Crvena zvezda (Srbija)
Spartak (Rusija)
Hanover (Nemačka)

Grupa B (Budimpešta):
Duizburg (Nemačka)
OSC Budimpešta (Mađarska)
Sintez Kazanj (Rusija)
Oradea (Rumunija)

Grupa C (Zagreb):
Primorje Rijeka (Hrvatska)
Mladost (Hrvatska)
Jadran Herceg Novi (Crna Gora)
Marsej (Francuska)

Grupa D (Kragujevac):
Istanbul (Turska)
Solnok (Mađarska)
Radnički (Srbija)
Posilipo (Italija)

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

43 Komentari

Podeli:

Vaterpolo

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve