Nova vest
Vaterpolo

Nedelja, 01.12.2013.

12:42

Filipović: Okrećemo se Partizanu

Vaterpolista Radničkog Filip Filipović izjavio je da se njegova ekipa nakon poraza u Superkupu od Zvezda sada okreće Partizanu.

Izvor: MN

Autor: MN

Default images

"Posle poraza od Zvezde, mi se sada okrećemo Partizanu i mislim da bi trebalo da to uradimo ne samo mi igrači, nego ceo klub i da se napravre prioriteti. Trebalo bi, i mislim da je to osnovno, ispoštovati prvo igrače, jer neki nisu ispoštovani."

Crvena zvezda je u Bečeju slavila 9:8 i tako zaokružila sjajnu godinu, ali i pored toga neće braniti titulu prvaka Evrope zbog nelogične odluke LEN da igra u kvalifikacijama. Radnički je bolje počeo meč, ali se Zvezda u nastavku konsolidovala i uspela da stigne do pobede i trofeja.

"Uzroci poraza mogu se analizirati od februara prosle godine, ali mislim da bi trebalo da se vrate stara pravila po kojima smo mi i Crvena zvezda osvojili Len kup i Ligu šampiona, jer se i sudije tokom utakmice izgube kad ih poštuju."

Trener Crvene zvezde Dejan Savić izjavio je da je ovo veoma važan trofej za klub, a šef stručnog štaba Kragujevčana Dejan Jovović izjavio je da je njegova ekipa pad u igri imala tokom druge četvrtine.

Andrija Prlainović se zahvalio saigračima koji su mu pomogli da još jednom podigne pobednički pehar, a Denis Šefik je istakao da je treća četvrtina bila ključna u igri njegovog tima.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

2 Komentari

Podeli:

Vaterpolo

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve