Nova vest
Vaterpolo

Subota, 09.11.2013.

08:47

TVB92: Zvezda – Pro Reko (17h)

Vaterpolisti Crvene zvezde igraju sa Pro Rekom od 17 časova revanš meč kvalifikacija za Ligu šampiona, uz direktan prenos na televiziji B92.

Izvor: MN

Autor: MN

Default images

Drugi srpski predstavnik u kvalifikacijama, Radnički Kon Tiki, svoj revanš meč igra u Grčkoj sa Vuljagmenijem. Kragujevčani brane šest golova prednosti iz prvog susreta (11:5).

Da bi se plasirali u grupnu fazu takmičenja, crveno-beli moraju da nadoknade četiri gola zaostatka iz prvog meča u Italiji, gde je bilo 9:5 za Pro Reko.

Ulaznice za ovaj susret rasprodate su za samo 20 minuta.

Ukoliko uspe da eliminiše Pro Reko, Zvezda će se plasirati u grupnu fazu takmičenja, gde će joj prvi rival biti mađarski Eger.

Golman vaterpolista Crvene zvezde Denis Šefik istakao je da je Pro Reko trenutno najbolji tim u Evropi, ali Strahinja Rašović i on veruju u prolaz.

Pročitajte i očekivanja trenera Dejana Savića i Andrije Prlainovića.

Ukoliko se Radnički plasira u Ligu šampiona, protivnici u grupnoj fazi biće mu Partizan Rajfajzen, Galatasaraj, Breša, Špandau i pobednika dvomeča Oradea – Sintez.

Drugu grupu čine: Barseloneta, Eger, Jug, Olimpijakos, Crvena zvezda/Pro Reko, Solnok/Primorje.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

29 Komentari

Podeli:

Vaterpolo

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve