Nova vest
Vaterpolo

Subota, 26.10.2013.

18:43

LŠ: Radnički sa +6 na revanš

Vaterpolisti Radničkog pobedili su u Kragujevcu Vuljagmeni sa 11:5 (3:0, 2:2, 4:3, 2:0) u prvom meču plej-ofa za plasman u Ligu šampiona.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Revanš meč igra se za dve nedelje u Atini.

Filip Filipović je postigao četiri gola, a Boris Zloković jedan manje. Kod gostiju je najbolji bio Milonakis sa dva pogotka.

Kragujevčani su odlučno ušli u duel sa Vuljagmenijem i posle prve deonice su imali velikih 3:0. Međutim, u drugoj deonici su gosti bolje zaigrali, pa je na poluvremenu bilo 5:2 za srpski tim.

U trećoj četvrtini razigrao se najbolji igrač Kragujevčana Filip Filipović. Postigao je dva vezana gola i tako uvećao vođstvo svoje ekipe (9:5). U poslednjoj deonici domaći sastav demonstrirao je sjajnu odbranu. Nije primio nijedan gol, postigao je dva i na kraju sa sasvim solidnih šest golova viška ide na revanš.

Radnički: Radić, Burić 1, Rozental, Korolija, Miličić, Vukašinović 1, Ćirić, Basara, Zloković 3, F. Filipović 4, Marković, Đ. Filipović 2, Popović.

Vuljagmeni: Calkanis, Milonakis 2, Govis, Velonas, Elmistijan 1, Kuljorakis, Afrodakis 1, Karoncos, Krisospatis 1, Miralis, Tigas, Masmanidis, Zerdevas.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

10 Komentari

Podeli:

Vaterpolo

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve