Nova vest
Vaterpolo

Utorak, 07.05.2013.

22:09

TVB92: Zvezda – Radnički, treći čin

Vaterpolisti Crvene zvezde i Radničkog u sredu od 20 časova na bazenu “Tašmajdan” igraju treći meč finalne serije, uz direktan prenos na televiziji B92.

Izvor: JT

Autor: JT

Default images

Pred treći duel dva tima rezultat u seriji je 1-1, posle dva veoma uzbudljiva duela. U prvom meču Zvezda je u Beogradu slavila sa 11:10 posle dva produžetka, dok je Radnički uzvratio sa 9:8 u Kragujevcu. Oba meča su, zanimljivo, odlučena golovima u poslednjim sekundama.

Drugu nedelju zaredom igramo u iscrpljujućem ritmu, sreda-subota. Stigao nas je umor, a vidljivo je da ne igramo u svom stilu. Moramo da budemo daleko agresivniji u odbrani i napadu, kao i da podignemo igru na viši nivo, koji je potreban da bi se pobedio Radnički. Mislim da su Kragujevčani u psihološkoj prednosti, a mi ćemo sve učiniti da uz pomoć navijača dođemo do 2:1”, rekao je vaterpolista Zvezde Marko Avramović, koji u drugom meču u Kragujevcu nije mogao da igra zbog kazne.

Šumadinci će u odnosu na drugi susret biti jači za Damira Burića, kome je istekla kazna, ali i slabiji za Vanju Udovičića, koji ni u sredu ne može da pomogne ekipu. Ipak, pokazali su da i bez vedeta mogu da slave, tako da sa optimizmom očekuju treći duel.

Ovaj meč može da bude i preloman, jer će ona ekipa koja pobedi stići do meč-lopte u Kragujevcu. Znamo i jedni i drugi težinu utakmice, a mislim da je veći pritisak na njima. Očekujem da će i ovaj duel biti neizvestan do poslednje sekunde, kao prva dva. Verujem da će okršaj biti pravi muški, mada nas sve zbog žestokog ritma snaga pomalo izdaje. Pokušaćemo da Zvezdu uvedemo u naš ritam i radujemo se punim tribinama, koje nas inspirišu”, naglašava uzdanica Radničkog Đorđe Filipović.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

15 Komentari

Podeli:

Vaterpolo

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve