Nova vest
Vaterpolo

Sreda, 13.03.2013.

22:22

Radnički rutinski na Banjici

U premijernom susretu 16. kola Prve A lige, vaterpolisti Radničkog slavili su na „Banjici“ protiv istoimenog tima rezultatom 12:4.

Izvor: JT

Autor: JT

Default images

Kragujevčani su prvu četvrtinu dobili rezultatom 5:0, pa su tako već posle osam minuta igre praktično rešili meč u svoju korist.

Umorni od napornih sparing utakmica sa Segedom, koje su odigrali tokom prethodna dva dana u Mađarskoj, Kragujevčani su u nastavku susreta uglavnom održavali prednost.

Jedini otpor finalisti Kupa Evrope, koji će se za nedelju dana u Firenci boriti za trofej, pružio je bronzani reprezentativac Srbije sa Svetskog prvenstva u Australiji, Duško Gogov, četvorostruki strelac na ovoj utakmici.

Na drugoj strani najefikasniji bio je Đorđe Bašić sa tri pogotka, Damir Burić je postigao dva, a po jedan su dali Popović, Gak, Čupić, Zloković, Filip Filipović, Udovičić i Đorđe Filipović.

U drugom meču koji je odigran u sredu, Vojvodina je na svom terenu pobedila Beograd sa 16:4. Po četiri gola za Novosađane postigli su Vasić i Ubović, Vuksanović je dodao tri, a u strelce su se upisali i Geratović, Roganović i Matanović. Dva gola za Beograd postigao je Šormaz, dok su po jedan postigli Stefanović i Pantović.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

0 Komentari

Podeli:

Vaterpolo

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve