Nova vest
Vaterpolo

Sreda, 19.09.2012.

20:39

KE: Radnički domaćin grupe D

Vaterpolisti Radničkog igraće u D grupi kvalifikacija Kupa Evrope sa španskim Sabadeljom, italijanskom Florencijom, nemačkim Potsdamom i turskim Jumzeom.

Izvor: NS

Autor: NS

Default images

Kragujevčani će biti domaćini tog turnira koji će se održati od 18. do 21. oktobra.

"Dobro je što smo izvukli ovako jaku grupu. Ona je sigurno u rangu evroligaških grupa, ako ne i jača od pojedinih. Radnički će protiv tako kvalitetnih protivnika rasti i napredovati kao tim. Siguran sam da će publika u Kragujevcu uživati u vaterpolu tih dana", rekao je trener Radničkog Dejan Udovičić.

Kapiten Radničkog Vanja Udovičić izjavio je da je grupa više nego respektabilna i da mu je veoma drago što će gosti Kragujevca biti dve ekipe koje imaju lepu evro tradiciju.

I preostale tri grupe sadrže po pet timova, a po dva najbolja plasiraće se u četvrtfinale, koje je na programu 14. i 24. novembra.

U Kragujevac su ovog leta stigle i neke od najvećih zvezda ovog sporta, a jedan od glavnih ciljeva koje su ispred sebe postavili jeste i osvajanje ovog takmičenja“, kaže se na sajtu Radničkog.

U grupi A naći će se Arkonia Šćećin, Savona, Dinamo Moskva i Čeltenhem. U grupi B takmičiće se Jarfala Simsalskap, CN Mataro, Debrecin, Amersfort i Enka Istanbul, dok će grupu C činiti Slagelse, Solnok, Dinamo Spartak Astrakan, Olimpik Nica i Bristol central..

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

7 Komentari

Podeli:

Vaterpolo

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve