Nova vest
Vaterpolo

Sreda, 05.09.2012.

08:36

Partizan slabi, Radnički jača

Vaterpolo reprezentativac Crne Gore Aleksandar Radović napustio je Partizan, dok će u redove novog prvoligaša Radničkog najverovatnije doći Hrvat Josip Pavić.

Izvor: ČŽ

Autor: ČŽ

Default images

"Rastali smo se u obostranom interesu, priča nema nikakvu pozadinu. Čast mi je što sam dve godine proveo u Partizanu", rekao je Radović za Sport.

On navodi da razlog prekida saradnje nije u tome što Partizan trenutno ima tri igrača sa stranim pasošem. "To nije razlog, jednostavno smo se dogovorili da ne nastavimo saradnju."

Radović je odlučio da se vrati u matični klub Jadran iz Herceg Novog, koji je zbog problema sa finansijama odustao od takmičenja u Ligi šampiona.

S druge strane Radnički iz Kragujevca nastavlja da jača ekipu. Posle dovođenja Vanje Udovičića i Filipa Filipovića, Kragujevčani žele da angažuju i golmana Mladosti i selekcije Hrvatske Josipa Pavića.

Međutim, problem oko dovođenja Pavića je u tome što u domaćem takmičenju mogu da igraju dva igrača sa pasošima drugih država. U Kragujevac je već stigao Hrvat Damir Burić, a sve je izvesnije da će se novom "drim timu" priključiti i Crnogorac Boris Zloković.

Kragujevčani razmatraju mogućnost da Zloković zaigra kao domaći igrač, što bi otvorilo mogućnost da Pavić stigne u Srbiju.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

56 Komentari

Podeli:

Vaterpolo

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve