Nova vest
Vaterpolo

Četvrtak, 05.01.2012.

19:00

Soro: "Uvek želimo zlato"

Golmanu Srbije Slobodanu Soru predstojeće Evropsko prvenstvo podjednkao je važno kao i Olimpijske igre, a uvek ide na osvajanje zlatne medalje.

Izvor: AK

Autor: AK

Default images

"Za razliku od mnogih ne gledam na EP kao na pripreme za Olimpijske igre. Šampionat Starog kontinenta je jedno od najjačih takmičenja i mi kao i uvek želimo da osvojim zlato. Mislim da dosta toga zavisi od nas i siguran sam da bi svaka medalja predstavljala uspeh za naš vaterpolo", rekao je Soro posle otvorenog treninga u teretani na Bežanijskoj kosi.

Reprezentaciju Srbije od 16. do 29. januara u Ajndhovenu očekuje kontinentalni šampionat, gde brane bronzanu medalju osvojenu pre dve godine u Zagrebu.

“Dobro samo radili u dosadašnjem toku priprema, situacija je pomalo specifična, jer je EP u jeku sezone zbog Olimpijskih igara. Zadovoljan sam kako se stvari odvijaju, dosta vremena koristimo da se prisetimo lepih trenutaka i ranijih uspeha nacionalnog tima”, dodao je Soro.

Najbolji srpski vaterpolisti nalaze u B grupi zajedno sa Hrvatskom, Crnom Gorom, Rumunijom, Španijom i Nemačkom

U A grupi takmičeće se Italija, Madjarska, Makedonija, Turska, Grčka i domaćin Holandija.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

5 Komentari

Podeli:

Vaterpolo

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve