Nova vest
Vaterpolo

Subota, 26.11.2011.

16:43

EK: Crvena zvezda čeka Posilipo

Vaterpolisiti Crvene zvezde u četvrtfinalu Evrokupa dočekuju italijanski Posilipo na bazenu "Tašmajdan" u nedelju od 18.30 časova.

Izvor:

Autor:

Default images

"Crveno-beli" su u osmini finala eliminisali rumunsku Oradeu (7:7, 9:7), a Strahinja Rašović kaže da s u spremili posebnu taktiku za utakmicu sa Posilipom.

"Radili smo dosta na nekim taktičkim elementima, odgledali smo snimak i analizirali njegovu igru. Znamo šta možemo da očekujemo od Italijana i spremni smo".

"Videćemo da li će taktika koju smo spremili uroditi plodo, a nadam se da hoće. U takvim utakmicama pobeđuje ekipa koja manje greši ii ma veću želju za pobedom, ali svaka sitnica može da presudi”, dodaje Rašovič.

Utakmica sa rumunskom Oradeom u osmini finala odigrana ja na bazenu “Milan Gale Muškatirović” na Dorćolu pred punim tribinama.

Četvrtfinale sa Posilipom igraće se na “Tašmajdanu”. U prodaju je puštenu dve hiljade karata i sve su prodate.

“Mnogo će nam značiti pomoć i podrška dve hiljade navijača. Dosadašnjim igrama smo zaslužili njihovu podršku, prepoznali su ono što radimo. Zahvaljujem im se u ime celog tima i obećavam da ćemo učiniti sve da opravdamo njihov dolazak.”

Ekipa koju sa klupe vodi Dejan Savić, a u bazenu Jugoslav Vasović rezultatima postignutim u Evropi ispunila je zacrtane ciljeve.

“Jesmo premašili cilj koji nam je postavljen na početku sezone, ali kad smo već došli do ovde, nećemo se zadovoljiti postignutim, jer imamo pobednički duh. Ako je to moguće, želimo u polufinale”, poručio je Rašović.

Tri četvrtfinalna meča na programu su u subotu, a sastaju se Salnok-Sintez, Panionios – Savona i Medvedščak – Sabadelj.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

1 Komentari

Podeli:

Vaterpolo

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve