Nova vest
Vaterpolo

Utorak, 12.07.2011.

20:12

Singapur: Poraz od Mađara 11:12

Vaterpolisti Srbije nakon pobede i remija sa Hrvatskom, poraženi od Mađarske na pripremama u Singapuru 12:11.

Izvor: B92, zvanični sajt

Autor:B92, zvanični sajt

Default images

Srbija je doživela prvi poraz na pripremama u Singapuru.U meču koji je zadovoljio puno gledalište Madjarska je bila spretnija i srećnija. Obe ekipe su se smenjivale u vodjstvu i ni jednog trenutka prednost nije bila veća od jednog gola. Srbija je golom Prlainovića u poslednjoj četvrtini povela 11:10 ali je rival preko Deneša i Žolta Varge preokrenuo rezultat.

Odličnom intervencijom 1,57 do kraja Soro je sprečio da protivnik povede sa dva razlike.U poslednjem minutu dosta uzbudjenja.
Seči je odbranio peterac Filipoviću. Madjarima je zatim oduzeta lopta da bi kapiten Udovičić u samom finišu šutirao pored gola.

- Ne brine me rezultat. Teški smo, naporno se radi i ovakvo stanje je očekivano - kazao je selektor Udovičić.

Naši igrači su bili malo kivni na sudiju Periša ali je utisak da su sami režirali ovaj meč. Odlično su igrali sa igračem više, veoma dobro sa igračem manje ali je zato primljeno čak sedam golova iz igre.

Soro se vratio na gol, obavio je dobro svoj deo posla.

Susret u sredu sa Španijom neće biti zvaničnog karaktera. Selektori Agilar i Udovičić su se dogovorili da održe zajednički trening jer su oba tima umorna a uslovi za igru bi uticali da stanje ekipa pred start svetskog prvenstva bilo nedovoljno sveže.

Gradski bazen. Gledalaca 500. Sudije:Periš (Hrvatska) , Flešmen (Australija). Igrač više: Srbija 11 (8), Madjarska 12 (5). Peterci: Srbija 1 (0).

SRBIJA: Soro, Avramović, Gocić 1, Udovičić 2, Ćuk, D.Pijetlović 1, Nikić 1, Aleksić, Radjen, Filipović 2, Prlainović 3, S. Mitrović 1, G.Pijetlović. Selektor: Udovičić.

MADJARSKA: Nadji, Gor-Nadji, Madaraš 1, De.Varga 1, Sivoš 1, Hošnjanski 1, Ge.Kiš 1, Ž.Varga 1, Da.Varga, Biroš 2, Štajnmec 2, Harai 1, Seči.Selektor: Kemenj

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

5 Komentari

Podeli:

Vaterpolo

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve