Nova vest
Vaterpolo

Ponedeljak, 11.07.2011.

20:13

Srbi i Hrvati nerešeno u Singapuru

Vaterpolo reprezentacije Srbije i Hrvatske odigrale su u Singapuru nerešeno 9:9 (4:1, 2:3, 2:4, 1:1), u drugoj kontrolnoj utakmici tokom priprema za SP.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Prvi meč dva nacionalna tima u nedelju dobila je Srbija rezultaom 8:7. Utakmica u ponedeljak protekla je u izjednačenoj borbi, ali sa dosta oscilacija u igri oba tima.

Primetno je da se vaterpolisti Srbije i Hrvatske još privikavaju na promenu podneblja i aklimatizaciju, pa je s pravom izostao žešći tempo, a selektori Dejan Udovičić i Ratko Rudić uvežbavaju taktičke varijante tokom prijateljskog odmeravanja snaga.

"Ponavljam da rezultat ništa ne znači. Gubi se svežina, svi su još 'teški'. Naporno radimo i oseća se umor, ali verujem da će do starta šampionata sve biti kako treba", rekao je selektor Udovičić, koji je i pred meč radio sa igračima u teretani.

Golman Slobodan Soro oporavio se od bolesti, ali nije branio ni na ovom susretu. Najbolji srpski vaterpolisti sledeću pripremnu utakmicu igraju u utorak protiv Mađarske. Prvenstvo sveta u Šangaju na programu je od 16. do 31. jula.

Srbija: G.Pijetlović, Avramović, Gocić 1, Udovičić 2, Chuk, D.Pijetlović 3, Nikić 2, Aleksić, Radjen, Filipović, Prlainović 1, S. Mitrović, B.Mitrović
Hrvatska: Pavić, Burić, Bošković 2, Dobud 1, Joković 2, Muslim, Karač, Bušlje, Sukno 1, Barać, Paškvalin, Obradović 1, Buljubašić 2

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

5 Komentari

Podeli:

Vaterpolo

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve