Nova vest
Vaterpolo

Subota, 25.06.2011.

21:14

Udovičić: Zbog umora slabiji finiš

Selektor vaterpolista Srbije Dejan Udovičić ocenio je da su njegovi izabranici bili dominantni u prve tri četvrtine polufinala Svetske lige protiv SAD-a (8:5).

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

"Apsolutno smo kontrolisali dešavanja u bazenu do peterca za Amerikance u poslednjim trenucima trećeg dela igre. Posle nas je stigao umor, pa smo bili nešto slabiji u finišu utakmice", rekao je Udovičić.

On je podsetio da su "delfini" tokom veoma žestokog okršaja ostali bez isključenog Duška Pijetlovića i Stefana Mitrovića, koji je zaradio tri lične greške.

"Najveći utisak na mene ostavio je Nikola Radjen, koji je heroj! On je, uprkos teškoj povredi, odlučio se pojavi u timu. To je najbolji dokaz o snazi zajedništva ove generacije", zadovoljno je konstatovao Udovičić.

Selektor nije želeo da prognozira ishod drugog polufinalnog meča u kome se, večeras od 20.30 časova, sastaju Italija i Hrvatska.

"Bez obzira ko nam bude rival u finalnom okršaju, pokušaćemo da odigramo najbolje što možemo. Videćemo koliko smo u stanju da pružimo posle svega što nam se dešavalo tokom turnira", zaključio je Udovičić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

0 Komentari

Podeli:

Vaterpolo

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve