Nova vest
Vaterpolo

Nedelja, 05.06.2011.

12:17

„Kao da nismo bili u bazenu“

Trener Pro Reka Đuzepe Porcio bio je vidno razočaran posle poraza u finalu Evrolige od vatepolista Partizana sa 11:7.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Porcio je rekao da ne zna prave razloge slabog izdanja svog tima i da je to bilo najslabije izdanje njegovih izabranika od kako ih vodi.

Najvažniju utakmicu ove sezone odigrali smo najslabije. Od kako sam na klupi ovog tima nikada se nije dogodilo da ona u finalu uopšte ne reaguje. Partizan je bio superiorniji i zaslužio je trofej, ali moja ekipa koja je bila u bazenu nije bila pravi Pro Reko“, rekao je Porcio, „Ne radi se tu ni o tehnici ni o taktici. Očigledno je postojao neki psihološki problem koji ne mogu da objasnim. Jednostavno, moj tim kao da nije ni ušao u bazen“.

Jedan od najiskusnijih u redovima italijanskog tima, mađarski internacionalac Norbert Madaraš priznao je da je pobedio bolji.

Bili su agresivniji, više su želeli pobedu i mi jednostavno nismo mogli da im se suprotstavimo. Partizan je krasila jako dobra organizacija, dok je nama nedostajalo koncetrancije. U svakom slučaju Partizan je veliki klub i to je i dokazao“, rekao je Madaraš.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

10 Komentari

Podeli:

Vaterpolo

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve