Nova vest
Vaterpolo

Utorak, 18.01.2011.

13:28

Pro Reko - Vojvodina (sreda, 20.30)

Vaterpolisti Vojvodine gostuju u sredu šampionu Evrope Pro Reku u petom kolu grupe B Evrolige.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Italijanski predstavnik već je obezbedio mesto u četvrtfinalu elitnog takmičenja.

Novosađani imaju četiri boda koliko i Spartak iz Volgograda, dok je Budva poslednjeplasirana u grupi sa bodom manje. Vojvodina je otputovala u Đenovu značajano oslabljena s obzirom da se na treningu povredio Srđan Vuksanović, a Nemanja Ubović je dobio meč suspenzije zbog isključenja na meču sa Spartakom.

„U javnosti su se pojavile poređenja Vojvodine sa Pro Rekom i Partizanom. Mislim da je to loše po nas. Moja uloga je da tenziju oko ekipe preuzmem na sebe, a sa igračima sam održao sastanak tim povodom. Naše je da treniramo, igramo i napredujemo. Ne možemo da se poredimo ni sa jednom ekipom u Evroligi. Igre koje sada pružamo su naš maksimum pa možda čak i malo više od toga. Zbog toga ne želim da se pred igrače predstavljaju nerealni ciljevi“, rekao je trener Vojvodine Dejan Stanojević.

Vojvodina je u prvom meču sa Pro Rekom u Novom Sadu izgubila rezultatom 15:8. Utakmica u Italiji igra se u sredu od 20.30 časova.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

5 Komentari

Podeli:

Vaterpolo

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve