Nova vest
Vaterpolo

Utorak, 21.12.2010.

11:27

Vaterpolisti počeli rad u Šangaju

Vaterpolo reprezentacija Srbije doputovala je u Šangaj gde će se pripremati sedam dana. Cilj je da se u pravoj formi uđe u duel sa Španijom u Svetskoj ligi.

Izvor: B92, Sport

Autor:B92, Sport

Default images

Reprezentacija trenira na mestu na kojem će biti održan šampionat sveta.

"Sparing u Kini smo dogovorili još prošle godine, dva Saveza su potpisali i sporazum o saradnji. Oni su kod nas bili već dva puta, tako da je bio red da im uzvratimo posetu. A imaćemo priliku da se upoznamo i sa Šangajom, ali i objektima, na kojima će se održati šampionat sveta," ističe selektor Dejan Udovičić.

Ovo će biti i prvo pravo okupljanje reprezentacije posle EP u Zagrebu. Istina, odigrane su dve utakmice u Svetskoj ligi, ali bez pravih priprema za duele sa Makedonijom i Nemačkom.

"Uvek se okupljamo pred Novu godinu. Bitno je da budemo malo duže zajedno, da uradimo neke stvari, ali i da se pripremimo za meč sa Španijom, 25. januara u Barseloni," rekao je Udovičić za Sport.

Akciju propušta Živko Gocić, tako da su u Šangaju Slobodan Sorom, Gojko i Duško Pijetlović, Branislav i Stefan Mitrovićem, Marko Avramović, Vanja Udovičić, Boris Vapenski, Slobodan Nikić, Milan Aleksić, Nikola Rađen, Filip Filipović, Andrija Prlainović i Srđan Vuksanović.

Sa ekipom su selektor Udovičić, treneri Stanojević i Pavlović, fizioterapeut Golubović, generalni sekretar Marko Stefanović i predsednik stručnog saveta Nenad Manojlović.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

4 Komentari

Podeli:

Vaterpolo

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve