Nova vest
Vaterpolo

Subota, 30.10.2010.

09:03

Ikodinović napustio Vojvodinu

Generalni direktor VK Vojvodina Danilo Ikodinović podeo je ostavku, koja mu je potvrđena na Upravnom odboru kluba održanom u četvrtak uveče.

Izvor: B92, zurnal.rs

Autor:B92, zurnal.rs

Default images

UO je ocenio pozitivnom ocenom Ikodinovićev rad u proteklih godinu i po dana, kao i rezultate.

Predsednik UO kluba Zoran Vučković je istakao da Ikodinovića i dalje smatra svojim članom i da bi bila šteta imati takvog sportistu za sugrađanina, a ne iskoristiti njegove potencijale.

Vučković je dodao da će Ikodinović najverovatnije postati član UO, ali da će se o njegovom angažmanu dogovoriti u skladu sa obavezama.

Ostavku sam podneo zbog privatnih obaveza, jer ne mogu više da se 100 posto posvetim poslu u klubu. Zahvaljujem se klubu, bez ikakve patetike, što mi je dao priliku da se oprobam na ovoj funkciji. Kada si igrač sve je mnogo lakše, ovaj posao je mnogo teži, naročito u ova zla vremena. Smatram da sam dao doprinos i da rezultati ostvareni u proteklom periodu to govore. Drago mi je ako su me igrači i ljudi u klubu poštovali, ostaću i dalje u Vojvodini, kako bih svojim poznanstvima i autoritetom pomogao”, rekao je Ikodinović.

Ikodinović je istakao da razlog njegovog odlaska nisu narušeni međuljudski odnosi u klubu.

Klub lepo funkcioniše i tako će biti i dalje. Jedno s čime sam nezadovoljan i što mogu sebi da zamerim, je što nisam uspeo da obezbedim generalnog sponzora“, istakao je Ikodinović i pohvalio izvanrednu saradnju sa sportskim direktorom Koljom Lazorom, koji će preuzeti tehnički deo poslova generalnog direktora, dok ne bude izabran novi.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

12 Komentari

Podeli:

Vaterpolo

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve