Nova vest
Vaterpolo

Ponedeljak, 30.08.2010.

08:45

Srbija – Mađarska (16.30)

Posle ubedljive pobede nad Grčkom na startu Evropskog prvenstva u Zagrebu vaterpolo reprezentaciju Srbije očekuje duel sa Mađarskom.

Izvor: JT

Autor: JT

Default images

Srpski vaterpolisti, aktuelni svetski šampioni u drugom kolu u ponedeljak od 16.30 časova igraju protiv severnih suseda i svesni su značaja tog meča.

„Mađari imaju kvalitet, dugo ih dobijamo i to je možda pritisak za njih. Moramo da igramo još kvalitetnije i da probamo da pobedimo što bi mnogo značilo“, rekao je Slobodan Nikić.

Mađari su, takođe, na startu Šampionata ’starog kontinenta’ u glavnom gradu Hrvatske zabeležili trijumf, ali Stefan Mitrović ističe da će njihovi naredni protivnici dati sve od sebe da dođu do trijumfa.

Ovaj sastav Mađarske je za nas ipak nepoznanica. Biroš je najiskusniji i sve polazi od njega. Njihova igra sa Nemačkom ništa ne znači protiv nas će sigurno želeti da daju sve od sebe kako bi nas pobedili. To je važan meč i ako zaigramo kako znamo možemo da očekujemo dobar rezultat, ali će biti jako jako teško“, rekao je Mitrović.

U ostalim utakmicama drugog kola grupe A, u kojoj se nalaze Srbija i Mađarska, u ponedeljak se sastaju i Italija i Crna Gora od 13, i Hrvatska i Turska od 20.40 časova.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

18 Komentari

Podeli:

Vaterpolo

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve