Nova vest
Vaterpolo

Nedelja, 29.08.2010.

19:06

Udovičić delimično zadovoljan

Vaterpolisti Srbije su lako savladali Grčku na startu EP, a selektor Dejan Udovičić delimično je zadovoljan viđenim.

Izvor: AK

Autor: AK

Default images

Srbija je pobedila 13:5, a već u ponedeljak je očekuje derbi sa velikim rivalom Mađarskom.

"Više sam zadovoljan nego nezadovoljan. Momci su izvukli koliko treba, iako je bilo dosta grešaka u dodavanju što nama sa igračem više nije svojstveno", rekao je Udovičić.

Reprezentaciju Srbije u drugom kolu Grupa B očekuje derbi utakmica protiv Mađarske.

"Mislima smo već bili u duelu sa Mađarima. Neću pritisak, iako taj susret može da reši pitanje prvog mesta u grupi, ali ova faza takmičenja omogućava i ispravak. Mađari i mi smo stari rivali, svakako će biti interesantna utakmica", rekao je Udovičić.

Kapiten Vanja Udovičić je sa četiri pogotka bio najefikasniji u timu Srbije.

"U bazenu je delovalo teže nego na tribinama. Imali smo oscilacije ali svaki prvi meč nosi tako nešto. Ne sme da nam se dogodi da pet, šest puta sa igračem više ne uputimo šut. Protiv Mađara moramo da odigramo kao da je finale Olimpijskih igara, jer pobeda donosi mnogo", poručio je Udovičić.

Slobodan Nikić postigao je tri gola protiv Grčke, a za duel sa Mađarima najavljuje još bolju partiju.

"Dobro smo 'otvorili' meč koji treba odmah da zaboravimo. Mađari imaju kvalitet, dugo ih dobijamo i to je možda pritisak za njih. Moramo da igramo još kvalitetnije i da probamo da pobedimo, što bi mnogo značilo", kazao je Nikić.

Utakmica sa Mađarskom igra se od 16.30 časova.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

2 Komentari

Podeli:

Vaterpolo

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve