Nova vest
Vaterpolo

Utorak, 13.07.2010.

21:52

Udovičić: "Pokazali smo respekt"

Selektor vaterpolista Srbije Dejan Udovičić rekao je nakon pobede nad Južnom Afrikom da je njegov tim pokazao respekt prema takmičenju.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Srbija je u prvom kolu grupe B završnog turnira Svetske lige u Nišu pobedila Južnu Afriku sa ubedljivih 22:0.

"Važno je da smo pobedili na početku turnira, protivnik nije bio težak ali je svaki početak bitan. Nije lako igrati protiv ovakvog rivala ali smo pokazali respekt prema takmičenju i publici. Okrećemo se narednim mečevima, idemo korak po korak", rekao je Udovičić.

Reprezentativac Srbije Boris Vapenski rekao je da je zadovoljan zbog ubedljive pobede, ali da se svi igrači okreću utakmici sa Hrvatskom.

"Utakmica nije bila teška, protivnik nije bio na visokom nivou, ali smo mi igrali ozbiljno. Neću da otkrivam taktiku protiv Hrvata", rekao je on.

Vaterpolista Stefan Mitrović rekao je da i pored ubedljive pobede, njegova ekipa večeras nije igrala najbolje što može i da se nada uspehu u duelu protiv Hrvatske.

"Ovo je prva utakmica na takmičenju, a pored ubedljive pobede ovo nije naše najbolje izdanje. Hrvatska nije kompletna, ali svako protiv svetskog prvaka želi da se predstavi u najboljem svetlu. Neće biti lako, ali nadam se uspehu", rekao je Mitrović.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

4 Komentari

Podeli:

Vaterpolo

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve